Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto on 2018.aastat alustanud kahe järjestikuse võiduga (0)
18.01.2018

KK Viimsi/Noto on 2018.aastal võitnud mõlemad seni peetud mängud, võõral väljakul Kalev/Cramo duubelmeeskonna lisaajal 85:80 ning eile koduväljakul peetud kohtumises Kuressaare BC Hundid/ASSA ABLOY 65:56 ,mis hooaja kokkuvõtes annab saldoks 7 võitu ja 7 kaotust ning paigutab meeskonna Saku I Liiga turniiritabelis samuti 7.reale, ehk paly-off kohale.

Meeskonna peatreener Valdo Lips hindab kahte saadud võitu väärtuslikumaks kui ilus mängupilt, “Saime play-offi pääsemiseks kaks olulist võitu ja seetõttu on mul poiste üle hea meel. Mäng Kalev/Cramo duubliga oli võrdsete mäng, kus suutsime lisaaja thrilleri enda kasuks pöörata. Kodumäng Huntidega algas suurepäraselt nii rünnakul kui kaitses, kuid teisel poolajal meie rünnak lagunes. Vastane mängis ebatraditsioonise rotatsiooniga ja nö riskantset kaitset, mida meie ei suutnud enda kasuks pöörata, st oma pikkuse ülekaalu ära kasutada ega vabadelt positsioonidelt tabada. Siin on treeneritel palju mõtteainet edaspidisteks mängudeks. Kaitse ja võitluslikkuse eest suur tänu poistele. Seekord on tõesti kohane öelda - parem kole võit, kui ilus kaotus."

Ka meeskonna kapten Kristjan Evart tõi esile nende kahe võidu olulisust, “Tihedas konkurentsis on iga võit kulla hinnaga. Tulgu see siis ilusa või koleda mänguga. Kuigi selle aasta mõlemad mängud on olnud rabedad, siis oleme suutnud need ikkagi võita. Ka see näitab tugevust, kui saad kätte vōidud ka siis, kui asjad kõige paremini ei suju. Need kaks kohtumist näitasid selgelt ära, mis on veel meie nõrkused ja mille kallal vaeva peame nägema. Olen positiivne ja usun, et mida aeg edasi seda vähem eksime lihtsates olukordades ja oleme konkurentsivõimeline sats võitlemaks koha eest playoffis.”

Vahepeale ajaga on täienenud ka meeskonna koosseis, kui BC Kalev/Cramost kolis meile Andreas Märtson, kes ka noortekorvpalli mänginud KK Viimsi ridades, kuid nüüd vahepealsed aastad pallinud erinevates nii Eesti  I Liiga-, kui ka meistriliiga meeskondades. Meeskonna peatreener Valdo Lips näeb Märtsonis suurt jõudu, “Kuigi Andrease täielik sisseelamine võtab kindlasti veel aega, oli ta juba esimeses mängus meile suur jõud ning oluline lüli. Kindlasti mäng-mängult tema roll aina kasvab ning suudame meie teda veelgi paremini ära kasutada ja tema meeskonda aidata meie murekohas, ehk korvi all ja lauavõitluses.

 

Vaata fotogaleriid mängust KK Viimsi/Noto vs Kuressaare BC Hundid/ASSA ABLOY SIIN

 

KK Viimsi/Noto järgmine kodumäng:

R 26.01.2018 kell 20:00. KK Viimsi/NoTo vs Kohila SK/Webware

TULE SAALI!

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...