Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Ahti Roostalu (0)
31.01.2018

Ahti Roostalu: "Loodan kasvatada  uusi tippkorvpallureid, harrastajad, fänne või lihtsalt paremaid,  teistega arvestavamaid inimesi."

MIKS KORVPALL?

Isa harrastas korvpalli ja võttis mind väiksena trenni kaasa. 

Samuti olid Kalevi mängud kindlal kohal meie kodustes telekaõhtutes - ju ma nii selle pisiku külge sain! 

Noorena oli korvpalli konkurendiks mul ka jalgpall, aga ema keeldus iga päev poriseid riideid pesemast ja nii oligi võitja selgunud!

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Töö ja lõbu koos! Tahan, et poisid näeksid trennis vaeva, aga ei unustaks ära, et eelkõige õpime mängu, mis peaks tore olema! 

Loodan kasvatada uusi tippkorvpallureid, harrastajad, fänne või lihtsalt paremaid, teistega arvestavamaid inimesi.Pigem keskendun trennis tehnilistele oskustele ja meeskonnavaimule!!!

 

TÖÖD JA HOBID

Töötasin telekommunikatsiooni valdkonnas insenerina ja projektijuhina viimased 12 aastat. Nüüd teen kontoritööst pausi ja tegelen hobidega, millest üheks suuremaks on korvpall. Hobisi on mitmeid, aga korvpall on rohkem elustiil. 

Hobideks on veel  jalgpall, lauajalgpall, lauatennis, tennis. 

Lisaks spordile olen  abikaasaga koos  ja käin koeraga jalutamas.  Meeldib ka rokkmuusika, ajalugu ja pean lugu loodusest. 

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

KK Viimsi alustalad Teet ja Tanel on hea sõbrad ja ega muud klubid polekski pähe tulnud.

 

ESIMESED MULJED?

KK Viimsi kui organisatsioon tundub väga hästi toimivat ja seltskond on mõnus. Esimesed muljed lastega töötamisel on väga positiivsed.  Eks algaja treenerina tuleb vahepeal ette ka pisut peavalu aga trenni lähen andma ikka naerulsui!

 

...

 

TEISED AHTIST. Tanel Einaste -  sõber ja kolleeg.

Ahtiga tutvusin ülikooliajal, loomulikult läbi korvpalli ja ühiste sõprade. See side kestab tänaseni.

Ahti on mees, kellele võib kindel olla ja kes julgeb oma arvamuse välja öelda ning selle eest seista jälgides põhimõtet, et vaidlevad põhimõtted mitte inimesed. Ehk vaidlus jääb laua taha.

Tore, et peale aastaid kontroritöö põllul on Ahti otsustanud anda oma panus ka pehmemas tegevusvaldkonnas noortetreenerina. Korvpall on kindlasti Ahti lemmiksport ning eks ta nüüd, peale aastaid meiega ühes meeskonnas mängimist, on ka tema tehnika järgi tulnud ja ta sellest mängust ka aina paremini aru saab. 

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...