Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto kindlustas koha play-offis! (0)
20.02.2018

KK Viimsi/Noto pikendas võiduseeriat 2018.aastal juba kuue mänguliseks, alistades möödunud reedel koduplatsil, BC Tartu duubelmeeskonna 84:80.

Nii kirjutati Saku I Liiga turniiritabelisse 11.võit, millega kerkiti 4.kohale ja ühtlasi tähendas see, et meeskond kindlustas koha play-off mängudel.

Reedel, 16.veebruaril võõrustasime koduväljakul BC Tartu duubelmeeskonda, kes turniirtabelis asub esimesena play-offi "punase joone all", ehk 9.kohal ja võitluses pääsu eest medalimängudele oli viimasest 5est mängust võitnud lausa 4. Mängu olulisust näitas ka fakt, et Viimsisse sõitsid tartlaste esindusmeeskonna mängijad nii Robin Kivi, Hendrik Eelmäe, Heivo Parrol jt.

Juba tavaks saanult, kulges seegi mäng võrdsete heitluses algusest lõpuni aga lõpusekundite thrilleris suutsime mängu siiski enda kasuks kallutada.

Võitu 19 punkti ja 7 vaheltlõiget panustanud Kaarel Traumann sõnas, " Väga võrdne mäng. Meie puhul on väga tähtis lauavõitlus kontrolli alla saada ja seekord me seda suutsime. Olid omad tõusud ja mõõnad aga võit on võit. Hea meel, et oleme suutnud viimasel ajal kõik tasavägised mängud enda kasuks pöörata.”

Meeskonna kapten Kristjan Evart toetas meeskonda 30 punktiga.

Vaata fotogaleriid mängust KK Viimsi/Noto vs BC Tartu SIIN

 

KK Viimsi/Noto asub Saku I Liiga turniiritabelis peale 18 peetud vooru neljandal real, olles kogunud 11 võitu ja 7 kaotust.  Saku I Liiga vaata turniiritabelit vaata SIIN

Nii on meeskond kindlustanud 4 vooru enne põhiturniiri lõppu pääsu kohamängudele. Klubi tegevjuht Tanel Einaste, “Tunnustus meeskonnale, et hooaja eel seatud eesmärk, pääs play-offi, on kenasti, 4 vooru enne põhiturniiri lõppu, täidetud. Siit edasi saame võtta nö üks mäng korraga ja pingevabalt. Nõustun Kristjani (meeskonna kapten Kristjan Evart) sõnadega, et kõik, kes tahavad mängida kõrgetele kohtadele peavad meiega arvestama. Nagu ütles reedel mängu järgselt Jalmar (Jalmar Joosep Saar) “Võistlus!” Loodan väga, et kodupublik tuleb meeskonda vääriliselt tänama nii põhiturniiri viimases mängus juba sel reedel põhim’ttelises heitluses viikingitega kui ka play-offide ajal.”

 

MVP!

Saku I Liiga jaanuarikuu parimaks mängijaks (most valuable player, MVP) tunnistati KK Viimsi/Noto kapten  Kristjan Evart.

Pikemalt loe SIIN

 

 

 

 

 

 

KK Viimsi/Noto põhiturniiri VIIMANE KODUMÄNG:

R 23.02.2018 kell 20:00. KK Viimsi/Noto vs Paide Viking Window

TULE SAALI!

 

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...