Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi tõi klubi treeningtööd hindama ja arendama treeneri Sloveeniast (0)
28.08.2018

Möödunud nädalal viibis Eestis, Korvpalliklubi Viimsi kutsel, treener Luka Bassin Sloveeniast, et vaadelda ja hinnata ning anda tagasisidet ja soovitusi klubi arendamiseks.

Bassin viibis Eestis kokku kuus päeva, millesse mahtusid erinevad näidis- ja demotreeningud ja koosolekud, nii klubi treenerite kui ka juhatusega.

Korvpalliklubi Viimsi poolelt Bassini Eestis võõrustanud Tanel Einaste sõnul oli nädal väga töine ja päevad pikad, “Nädala võib jagada kaheks. Kui esimeses osas meie tegime ja Luka andis tagasisidet, siis nädala teises osas rollid vahetusid, ehk treeninguid viis läbi Luka. Luka tähelapanekud ja märkused, mida saime, olid igal juhul ülimalt profesionaalsed ja asjakohased. Samuti on mul hea meel meie treenerite üle, kes aktiivselt kaasa töötasid ning Luka tagasiside põhjal plaane korrigeerisid.  Lisades siia juurde töised lõuna- ja õhtusöögid, suutsime Eestisse jätta suure koguse korvpalli know-howd, sest lisaks treeningute läbiviimise kohta, saime temalt soovitusi ka klubi, ja tegelikult kogu Eesti korvpalli, üldise töökorralduse osas.”

Bassini Eestis viibimine oli esimene osa projektist, “Idee tuua klubi juurde väliskoolitaja sai alguse mõttest, et tavapärasel koolitusel näeme tavaliselt ideaalolukorda, mida aga reaalsuses esineb harva. Nüüd aga saime vahetut tagasidet meie reaalse tegevuse kohta.”

Projekti teises osas suunduvad Viimsi treenerid Ljubljanasse, “Vähem kui kahe kuu pärast avaneb meil võimalus minna Ljubljanasse tutvuma sealsete klubide tööga ning kohtume ka Sloveenia korvpalliliidu esindajatega. Kindlasti saab see olema väärt kogemus. Miks Sloveenia? Sest Sloveenia on korvpalli Euroopa meister ja sealt sirgub pidevalt rahvusvahelise klassiga mängijaid. Samas nagu meie, ei saa ka nemad, kiidelda suure rahvaarvu või muude ressurssidega kuid ometi ollakse ehk maailma edukaim spordiriik, kui arvestada elanike arvu.”

Luka Bassin andis Viimsis nähtule kõrge hinnangu, “Teie võimalused, ehk saalid ja muud väljakud, on kindlasti paremad kui Sloveenias. Samas on Eesti lapsed ehk veidi mugavamad, kuna kuulsin, et plajudel juhtudel on probleemiks käia treeningule bussiga, kuigi see võtaks aega pool tundi kuni tund. Treeningud olid üldjoontes just sellised nagu olema peavad aga loomulikult leidsin detaile mida saab alati veelgi paremini. Nädal oli kasulik ka minule, sest kogemuste vahetamine rahvusvahelisel tasandil on vajalik kõigile treeneritele ja näiteks sain siit ühe täiesti uue drilli, mille nüüd “Eesti” drilliks nimetan.”

Bassini jõudmise Eestisse korraldas Reed Nopponen, “Suured tänud Lukale oma teadmiste jagamise eest aga sama suur tänud ka tema Eestisse tulemist korraldanud Reed`ile ja Entersport Managemen`ile!”

 

Kas teadsid?

  • Sloveenia on valitsev Euroopa meister korvpallis.
  • Luka Bassin töötas aastaid Sloveenia kuulsaima klubi Union Olimpija noorte- ja esindusmeeskonna treenerina. Samast klubist siirdus 13 aasta vanusena Real Madridi ka Luka Dončić.

 

Luka Bassini külastus toimus “Korvpalliklubi Viimsi arenguhüpe” programmi raames ja seda rahastas   Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...