Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto tuleb Paidest koju valusa lisaaja kaotusega... (0)
21.01.2019

Saku I liiga 13.voor kulmineerus möödunud reede õhtul Paides, kus kohalik Viking Window ja külla tulnud KK Viimsi/Noto osavõtul nähti selle hooaja dramaatiliseimat mängustsenaariumi. Viimsilaste kahjuks väljusid mängust lisaajal minimaalse, 102:103, paremusega võitjana väljakuperemehed...

Kui esimene poolaeg, mille peatreener Valdo Lipsu hoolaealused võitsid 19 punktiga (54:35), kulges viimsilaste dikteerimisel, siis kolmandal veerandil tehtud 0:13 spurdiga proovis Paide esimest korda mängu tagasi tulla. Viimsi ei murdnud ning suurendas enne viimast neljandikku vahe taas kahekohaliseks (73:61). Kuid ei murdunud ka viikingid ja kuigi  5 minutit enne normaalaja lõppu oli mäng jätkuvalt külaliste kontrolli all (80:70), arenesid sündmused nii, et Sten Olmre, tabas lõpusireeniga koos kauge kolmese ning viis kohtumise lisaajale.

Olmre hea emotsioon kandus edasi ka viimasele viiele minutile, vedades Paide kaks minutit enne lisaaja lõppu 100:93 ette. Järgnevad poolteist minutit kuulusid Gaspar Bibikovile, kes mängis Viimsi 9:0 spurdis oluliseimat rolli. Bibikov sooritas selle ajaga koguni 3 vaheltlõiget ning tabas 25 sekundit enne lisaaja lõppu kolmese (102:100). Ka sellele viskele oli Paidel vastus olemas ning kodupubliku rõõmuks tabas Nurklik lisaaja viimasel sekundil mängu võiduviskeks osutunud kolmese.

Meeskonna treener Martin Toomase sõnul said saatuslikuks kolm asja vastase maa-ala pressing, vabavisete kehv tabavus ja kaitselaud," Väga kena esimese poolaja järel jäime teise poolaja alguses hätta vastase maa-ala pressiga, kuid sellestki taastusime. Hiljem hakkasid vastased tabama kolmese kaare tagant nö hulle viskeid ja mängisid vahe tasa. Ka lisaajale läks mäng viimase hetke kolmesega. Lisajal jäime kiirelt 7 punktiga taha ja ka sellest tulime välja ning enne vastase viimast rünnakut olime taas 2 punktiga juhtimas ning taas tabas vastane 0.9 sekundit enne mängu lõppu kolmese. Üles alla emotsioonidega mäng, kahjuks valus kaotus aga Paide rahvas sai nö täie raha eest! Meie probleemid said alguse kaitselauast ja vabavisetest."

Meeskonna kapten Kristjan Evart pidas kaotust valusaks aga seda õpetlikumaks,” Hästi kahju on sellistes mängudes kaotajaks jääda kui praktiliselt 3 korda oled selle mängu juba võitnud. Lõpuolukordades oli Paidel seekord  ka palju rohkem õnne. Terve meeskond õppis sellest mängust nii mõndagi. Pea püsti ja valmistume järgmiseks!”

 

Mihkel Allorg 30 punkti ja 15 lauapalli. Kristjan Evart lisas 27 punkti, 4 söötu ja 3 vaheltlõiget. Joosep Indermitte tõi 13 punkti ja 5 lauapalli. Gaspar Bibikov (6 söötu, 4 vaheltlõiget) ja Hugo Toom (7 lauapalli) tõid kumbki 12 silma.

 

Fotogaleriid vaata SIIN

 

Peale 13.vooru asub KK Viimsi/Noto Saku I Liiga turniiritabelis 8 võidu ja 5 kaotusega 5.real.

Vaata Saku I Liiga turniiritabelit SIIN

 

...

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

  • R, 25.jaanuar Karulaugu Spordikeskus: KK Viimsi/Noto vs Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid

 

Meeskonna nimisponsor - Noto Viimsistlussalong. Toetaja - Sisustusekspert.

Varustuspartner - Nike. Veepartner - evian

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...