Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
EHITUS JA MASINAD AS ja ja Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendasid koostöölepingut (0)
14.03.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendas toetuslepingut EHITUS JA MASINAD aktsiaseltsiga, mille alusel jätkab ettevõte klubi toetamist rahaliselt ka 2019.aastal.

"Jätkuv koostöö EHITUS JA MASINAD ASiga, kui klubi ühe kõige pikaajaliseima partneriga, on meile jätkuv tugi, täitmaks meie missiooni ja ellu viima visooni. Tegutsedes küll täiesti erinevates valdkondades, jagame oma partneritega samu väärtusi," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste

 

Ehitus ja Masinad, endise nimega Bygg & Maskin, on aastal 1993 rootsi kapitalil loodud aktsiaselts, mis on aastast 1998 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Firma, mis tegeles algselt ehituseks vajalike tööriistade ja seadmete rentimisega, teostab täna pinnasetöid ning rajab teid ja väljakuid. Pinnasetöödeks vajalikke mehhanisme on meie masinapargis tänase päeva seisuga üle 80 ja see arv kasvab iga aastaga. Põhilise osa meie masinapargist moodustavad roomikekskavaatorid, olemas on ka frontaallaadurid, ratasekskavaatorid, buldooserid, teleskooplaadurid, minilaadurid ja –ekskavaatorid. Meie ettevõtte suurimaks väärtuseks on asjatundlikud töötajad, kes suudavad selle masinapargi tõhusalt ja tulemuslikult tööle panna. Kliendi jaoks on kõige olulisem, et me võtame enda kanda kogu pinnase- ja lammutustöödega seonduva algusest lõpuni. Vajadusel alustame geodeetiliste mõõdistamistöödega ja lõpetame tagasitäite pinnase tihendamisega, kandes hoolt ka kõigi teiste tööoperatsioonide eest, mis sinna vahele jäävad. Meie eesmärk on tagada tööde kõrge kvaliteet. Mitte olla iga hinna eest kõige odavam tegija, vaid pidada kinni antud lubadustest.

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse ja noorega ning harrastajaga klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...