Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto asus Saku I Liiga veerandfinaalseeriat Tamsalu Los Toros/TALTECHi vastu juhtima. Duubelmeeskond jätkab Saku II liigas mängimist kohtadele 5.-8. (0)
08.04.2019

Klubi esindusmeeskond KK Viimsi/Noto alistas Saku I Liiga veerandfinaalseeria avakohtumises võõral väljakul Tamsalu Los Toros/TALTECHi 91:60 ja asus seeriat võitudega 1:0 juhtima.

Tasavägise esimese poolaja, 38:35, järel kuulus kolmas ja neljas veerand viimsilastele. Kaitses sunniti vastane eksima (pallikaotused mängu lõpuks 7:23) ja rünnakul realiseeriti välja mängitud viskekohad.

Meeskonna edusse 17 punkti panustanud Mihkel Allorg pidas võidu võtmeks head häälestust ja suurt tahet ning treenerite head taktikat, „Me tulime täna siia võitlema. Põhiturniiril olid nendega kaks väga rasket mängud nendega, mis kaotasime kuid juba nädal tagasi saime treeneritelt päris kindlad juhised, mida täna teha tuleb ja tulemus on tablool. Aga midagi ei ole läbi - see oli alles esimene poolaeg.“

Ka meeskonna abitreener Martin Toomas pidas võidu võtmeks just meeskonna tahet ning taktikavalikut, „Esmalt kiidan poisse, aga kindlasti ka peatreenerit, kes väga hea taktika valis. Täna oli väga hea energia. Kõik võitlesid ja kaitse pidas. Eriti siin saalis on hea võita. +30 mängus ei hakkagi midagi ette heitma.“

Mõlemad tunnustasid meeskonda võõral väljakul peetud mängus toetama tulnud fänne. Allorg, „ Et meie fännid olid kohale sõitnud, see oli nii tähtis! Mänginuks nagu oma saalis. Nii, et ootame kõiki Karulaugu Spordikeskusesse 18.aprillil“. Toomas, „Isegi võõras saalis on meil publik kaasas pasunate trummidega. Tahaks, et kodus oleks täismaja ja võtame selle seeria ära.“ 

Kahe võiduni mängitava seeria teine kohtumine toimub Viimsis, Karulaugu Spordikeskuses 18.aprill kell 19:00.

Gaspar Bibikov 22 punkti. Mihkel Allorg 17 punkti. Joosep Indermitte 11 punkti ja 9 lauapalli. Andreas Märtson 9 punkti ja 11 lauapalli.

 

Vaata intervjuusid Mihkel Allorgi ja Martin Toomasega ning Jalmar Joosep Saar ja Andreas Märtsoni alley-oopi SIIN

Vaata fotogaleriid fännireisist Tamsalusse SIIN

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

  • 18.04 kell 19:00 - KK Viimsi/Noto vs Tamsalu Los Toros/TALTECH

 

Saku II Liiga ¼ finaalseeria kolmandas, otsustavas kohtumises pidi Korvpalliklubi Viimsi/Estover duubelmeeskond tunnistama võõral väljakul KK HITO/BC Karjamaa paremust 69:80 ja jätkab mänge kohtadele 5.-8.

Tõusude ja mõõnadega kulgenud mängus läksid viimsilased kolmandal veerandajal tehtud 17:2 spurdi toel viimasele 10 minutile vastu küll 5 punktilises eduseisus, kuid mängu lõpp kuulus taas väljakuperemeestele, kes omakorda 10:26 spurdiga vastasid ja võidu vormistasid.

Hugo Toom 16 punkti. Hugo Kivilo 15 punkti. Kevin Sünd 13 punkti.

 

Pühapäeval peetud U18 vanuseklassi mängus TTÜ Korvpallikool/TSK/Valge meeskonnaga andsid treenerid tiheda mängugraafiku tõttu puhkust Hugo Toomile ja Jorgen Rikbergile. Ilma kahe liidrita mänginud KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK pidi tunnistama vastase paremust 63:100.

Kristjan Kokk 14 punkti. Mihkel Orasmäe 11 punkti. Hugo Kivilo 10 punkti.

KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK on 11 võidu ja 2 kaotusega kindlustanud juba G4S Noorteliiga põhiturniiril 1.koha.

Vaata turniiritabelit SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...