Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi korvpalli treenib tugevaks Golden Club (0)
15.10.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover sõlmis kokkuleppe GOLDEN CLUB VIIMSIGA, mille alusel klubi esindusmeeskond KK Viimsi/Noto asub treenima Golden Clubi jõusaalis ning samas avaneb võimalus soodustingimustel treenida ka meie kogukonnal. 

  • Vaata Golden Clubi pakkumist ja teisi klubiliikme soodustusi SIIN
  • NB! Golden Club Viimsi eripakkumine Korvpalliklubi Viimsi/Estover kogukonnale perioodiks 15.-31.oktoober

 

Golden Club alustas oma tegevust 2013. aasta kevadel Tondi Tennisekeskuses. 2018. aasta aprillis avasime klubi filiaali linna tuiksoonel Rotermann City´s. 2018. aasta on murranguline ning septembris avas uksed Golden Club Viimsi uhiuues Karulaugu Spordikeskuses.

Viimsi klubis on Life Fitness ja Hammer Strength treeningseadmetega jõusaal, Escape Fitness funktsionaaltreeningu saal ning  rühmatreeningute saal erinevate treeningstiilide harrastamiseks. Golden Clubile omast kvaliteeti ja mugavust pakume lisaks parimatele treeningvõimalustele ka privaatsete riietus- ja pesuruumidega, laste mängutoaga ning keskuses pakutavate sportlike ning vaimu ja keha turgutavate lisaväärtustega.

Golden Club on klubi inimesele, kes väärtustab tervislikke eluviise, kehalist aktiivsust ning soovib leida aega iseendale ja enda heaolu loomisele. Meie tegevuse läbivateks märksõnadeks on “harmoonia”, “heaolu” ja “energia”, mida aitame luua mõnusas atmosfääris läbi positiivsete emotsioonide säravate inimeste abiga. Suurt rõhku paneme personaalsusele, et iga inimene leiaks endale sobivad treeningvõimalused ning soovi korral ka toetava ja motiveeriva personaaltreeneri.

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse, noore ja harrastajaga klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...