Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Sergei (0)
22.04.2020
» Foto: erakogu

Sergei Bondarev: "Minu jaoks on kõige tähtsam, et lastel oleks lõbus ja tekiks huvi pallimängude ja liikumise vastu." 

MIKS KORVPALL?

Lapsest saadik olen alati tahtnud minna jäähoki trenni, kuid kahjuks kodu läheduses ühtegi jäähoki trenni polnud. Käisin jalgpalli trennis, karate tennis, kuid nad ei tekitanud minus nii suurt huvi kui korvpall. Korvpallipisiku sain Aleksei Tammiste käest, kes oli minu esimene korvpallitreener. Mäletan, siiani kuidas Aleksei Tammiste viis meid vaatama korvpallimängu Eesti vs Kreeka. Elamus oli võimas, kuigi Eesti kaotas. Peale seda mängu huvi ainult kasvas. Kui läksime oma esimesele turniirile ja kogunemiskohta ilmus Martin Müürsepp lausega: "Noh tatikad, lähete võistlema?". Ka see aitas ilmselt huvi kasvule kaasa. Suurt tänu pean avaldama ka oma  treenerile Robert Raamatule, kes näitas korvpalli mulle täiesti uues valguses ja suurendas huvi mängu vastu veelgi. Olen tegelenud korvpalliga ise üle kümne aasta ja tunnen, et korvpall kõnetab mind.  Enda suurim soov oleks olla tüdrukute korvpallitreener, sest arvan, et Eesti korvpallis on tüdrukud väga tagaplaanil.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA?

Minu jaoks on kõige tähtsam, et lastel oleks lõbus ja tekiks huvi pallimängude ja liikumise vastu üldisemalt. Usun, et korvpallitrennis saab hea füüsilise põhja alla ja leiab palju häid sõpru. Peale selle arendab korvpall koostööd ja õpetab arvestama teistega. Ja kui ise "ei viitsi" mõni päev trenni minna, siis sõber võtab ikka su kaasa.

 

TÖÖD JA HOBID?

Hobikorras mängin korvpalliklubis RSK Viimsi (Retlar Harrastuskorvpalli Liigas). Vabal ajal meeldib käia jooksmas, Zumba trennis, BodyCombati trennis ja looduses matkamas. 

Töötan koolis kehalise kasvatuse õpetajana, lasteaias liikumisõpetajana. 

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

Viimsi korvpalliklubisse jõudsin tänu treener Tarmole, kes tegutseb aktiivselt Merivälja Koolis korvpallitreenerina. Ütles, et tule proovi ja nii ma tulingi. 

 

ESIMESED MULJED?

Esimesed muljed on fantastilised. Väga positiivne on, et kõik ideed kuulatakse ära ja enamusega minnakse ka suurima hea meelega kaasa. Siin klubis võid unistada suurelt ja enamus neid unistusi läheb ka täide.

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...