Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Ühistreeningud eriolukorra ajal. Liikmemaksudest (0)
04.05.2020

Vabariigi valituse korralduse alusel on alates 2.maist lubatud õues toimuvad ühistreeningud, kui peetakse kinni kehtestatud piirangutest. Vastavalt alustab ühistreeninguid, vähendatud mahus, ka Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvalliklubi, va pallimänguringid ja harrastajate rühmad.

Korralduse muudatusega lubatakse alates 02.05.2020 õues toimuvad spordi- ja liikumisüritused, kui nendes tegevustes osalejaid on maksimaalselt kümme ning kui järgitakse 2 + 2 reeglit (koos tohib liikuda üksi või kahekesi ning teistega tuleb hoida vähemalt 2-meetrist vahet). Täpsemalt SIIN

 

Täpsed treeningkavad ja plaanid jõuavad Teieni läbi oma treeneri, hiljemalt 19.nädala keskpaigaks, kuna väljakute broneerimine alles käib ning täpse treeningplaani koostamise juurde saame asuda peale vastavate kinnituste saamist. Palume mõistvat suhtumist!

Esimesel nädalal, so nädal 19,  toimub igal rühmal maksimaalselt 1 ühistreening ning edaspidi soovime seda mahtu kasvatada aga peame arvestama kehtestatud piiranguid, mis seab võimalustele omad piirid.

 

Kõigil mängijatel on ühistreeningutel osalemiseks kohustuslik tutvuda ja täita Korvpalliklubi Viimsi/Estover soovitused ja tingimused treeningute läbi viimiseks.

Leian tingimused SIIN

 

Treeningutega alustamisel on iga mängija ja lapsevanema käitumine ja korrast kinni pidamine suure olulisusega. Treeningutega saame alustada ja jätkata vaid tingimusel, et iga vastutav isik (treener), mängija ja lapsevanem peab kinni kehtestatud reeglitest.

 

Täiendavate küsimuste korral vastame meeleldi!

Täpse tunniplaani ja töökorralduse osas saate kõige operatiivsema info oma lapse treenerilt!

 

Liikmemaksudest

Toetame 100% kõiki raskustesse sattunud, ehk töö või sissetuleku kaotanud liikmeid.

Eriolukorra perioodil teeme soodustusi liikmetasude maksmisel:

 

Mai liikmemaksud:

  1. Universaalne soodustus: -30%* kõikidele klubi liikmetele. *-ümardame summa.
  2. Pallimänguringid, lasteaia rühmad -100%.

 

Erandid:

  1. Töö või sissetuleku kaotanud: Soodustus -100%. Palume anda märku kkviimsi@kkviimsi.ee
  2. Palume ja täname liikmeid kellel on võimekus ja soov klubi toetada liikmemaksu tasumisega täies mahus, sellest märku anda kkviimsi@kkviimsi.ee

 

Liikmete toetus on klubi tegutsemise jaoks ülioluline, seega suur aitäh veelkord kõikidele, senise ja ette, mõistva suhtumise eest.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...