Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
COVID-19 eritingimused, piirangud. Töökorraldus alates 28.detsember (0)
28.12.2020

Vabariigi Valitsus kehtestas alates 28. detsembrist täiendavad COVID-19 piirangud Harjumaale ja pikendab juba kehtivaid koroonaviiruse leviku tõkestamise abinõusid. Piirangud kehtivad alates 28.detsembrist kuni 17.jaanuarini.

Vastavalt muutub, kuid ei katke, nimetatud perioodiks, ka Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi töökorraldus.

Uute lisanduvate piirangute* põhisisu spordivaldkonna jaoks on, et külastajate jaoks peavad uksed sulgema kõik spordiobjektid (sh spordiklubi, saunad, spaad, basseinid, veekeskused ja ujulad), ehk sisetingimustes treeninguid korraldada ei saa.

Piiranguid* ei kohaldata professionaalsetele sportlastele, sealhulgas meistriliiga võistkondadele, koondislastele ja koondise kandidaatidele. Samuti ei kehti piirang erivajadustega inimestele.

 

Välitingimustes on võimalik jätkuvalt treeningtegevust korraldada juba varem kehtinud nõudeid järgides (sh 10 sportlast + treener).

 

Nimetatud perioodil, so 28.12.2020 kuni 17.01.2021, toimuvad Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi treeningud:

1.Rühmatreeningutena õues;

2.Individuaaltreeningutena, treeningkava alusel kodus;

3.Videotreening kodus, treeneri juhendamisel või treeningkava alusel, Zoom, Skype vms keskkonnas.

 

Tanel Einaste, "Piirangud ei tule ilmselt meile kellelegi enam üllatusena, kuid ei saa salata, et küsimusi ja nõutust need tekitavad aga kuni edasiste juhisteni me loomulikult oleme sunnitud neid täitma. Aga meie tegevuse ei petu või katke. Hoolimata piirangutest ja erinõuetes saame me hetkel siiski jätkata ka rühma- ja nö kontakttreeninguid, kuid seda tõesti õues. Lisades kavadesse nii koduseid individuaal- kui videotreeninguid või videoanalüüse jms. Täpsed treenigplaanid jõuavad kõikide mängijateni läbi oma treeneri. Seega laste ja noorte treeningutes on küll ümberkorraldusi aga treeningud toimuvad ja rühmad kogunevad. Kõige raskemas seisus on meie esindus- ja duubelmeeskonnad, kelle treening- ja võistlusprotsessi planeeritust ja ülesehitust võrrelda meistriliiga meeskondadega aga nüüd on neil petatud nii mängud kui keelatud ka indivuduaalne pallitreening, mis varem oli lubatud. Samuti peame hetkel nö ootele panema Viimsis väga populaarse harrastajate korvpalli."

 

Treeningplaanid on leitavad:

1.Sportlyzer rakenduses (vaata täpsemalt SIIN)

2.Treeningrühmade kodulehtedel, kuhu pääseb SIIN

3.Küsimuste korral võta ühendust oma treeneriga

 

Tutvu täpsemalt "Sporditreeningute korraldamine 28. detsembrist 2020*"  SIIN

*Ürituste korraldaja, spordialaliit või spordiklubi võib kehtestada eelnimetatud nõuetest rangemaid nõudeid.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...