Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Hydroscand toetab noortekorvpalli (0)
21.01.2021

Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendas kööstöölepingut HYDROSCAND aktsiaseltsiga, mille alusel jätkab ettevõte klubi tegevuse toetamist ka alanud aastal.

Hydroscand AS tegevjuhi Martin Lehtmetsa sõnul tuli otsus jätkata viis aasta tagasi alanud koostööd kergelt. „Peame oluliseks panustamist kogukonda. Anname enda toetusega panuse Eesti korvpalli arengusse ja noorte spordikasvatusse.“

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuhi Tanel Einaste sõnul toob  lepingupikendus Hydroscandiga klubile lisaressursse, „Koostöö jätkamine nii tugeva ja olulise partneritega kui seda on Hydroscand, lubab klubil pakkuda õpilastele paremaid treening- ja võistlustingimusi läbi motiveeritud ja koolitatud treenerite. Nagu Hydroscand pakume ka meie nö terviklahendust, ehk klubisse saab tulla juba lasteaialaps ning tegeleda oma lemmikharrastusega kuni gümnaasiumi ja ülikoolini ning soovi korral ka pikemalt. Samuti on kaetud nii harrastus, kui ka saavutussport.“

 

HYDROSCAND asutati 1969 aastal Stockholmis ning on praegu suurim hüdrovoolikute ja -liitmike pakkuja Skandinaavias ja Eestis. Kontserni käive on üle 250 miljoni Euro aastas.

Eestis alustas Hydroscand tegevust aastal 2000. Hydroscand on Eesti voolikute ja liitmike turu liider. 16 esindust, 6 teenindusbussi ja 11 edasimüüjat võimaldavad pakkuda kiiret teenust Sinu lähedal.

Kõik müügiesindused pakuvad terviklahendust, mille võimaldavad oma kauplus, ladu, seadmed ja tarkvara voolikute valmistamiseks, töökoda ning valdkonna oskusteave.

Hydroscandi laos on voolikuid ja liitmikke kõikidele kasutusvaldkondadele, kokku üle 20000 laotoote. Lisaks hüdrovoolikutele müüme pressitavaid, interlock jm. liitmikke, adaptereid, muhve, lõikurrõngasliitmikke, JIC ja ORFS nipleid, voolikuklambreid, kuulkraane, seadmeid voolikute pressimiseks jne. Pakume ka tööstusvoolikuid ja liitmikke nii laotootena kui individuaalsete projektlahendustena.

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 600 lapse, noore ja harrastajaga klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...