Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto viigistas võõral väljakul play-off seeria. Seeria kolmas, otsustav mäng peetakse teisipäeval Viimsis! (0)
22.05.2021

Korvpalli Eesti esiliiga veerandfinaalseeria KK Viimsi/Noto vs Tamsalu Los Toros/TalTech kahe võiduni mängitava seeria teisest, tudengite koduväljakul peetud kohtumisest, väljusid võitjatena, 66:54, viimsilased, viigistades mängude seisu 1:1. Seeria ja seega finaalturniiril osaleja otsustav kohtumine mängitakse teisipäeval, 25.mail, Viimsis.

Tüüpilise play-off mänguna, võitluslikus ning korvidevaeses mängus, suutsid peatreener Martin Toomase hoolealused peale võrdset avaveerandit (34:33), teise poolaja (32:21).

Kaarel Traumann, „Hea võit. Saime kaitses pidama aga parandamisruumi on kõvasti. Pallikoatuseid ja vastase ründelaudu oli liiga palju. Kui need kontrolli alla saada oleks mäng meie jaoks palju lihtsam. Teisipäeval Viimsis uuesti!“

Martin Toomas, „Täna oli hoopis teistsugune mäng kui eelmine kord. Mängu algusest peale mängisime nende tempo järgi ja meeletu hulk lihtvigu. Täna oli rohkem selline meie tempos mäng ja lihtvigu, mis lubaks vastasel teha kiireid, oli oluliselt vähem, ehk jõudsime mängida kaitset.“

Mihkel Allorg 18 punkti ja 10 lauapalli. Kristjan Evart 14 punkti ja 5 lauapalli. Jalmar Joosep Saar 9 punkti ja 14 lauapalli.

 

VAATA!

  • Mäng täispikkuses SIIN  NB! Tasuline ülekanne!
  • Mängu statistikat SIIN
  • Esiliiga turniiritabelit SIIN
  • Intervjuud Traumanni ja Toomasega SIIN

 

JÄRGMISED MÄNGUD

  • Teisipäev 25.mail kell 19:00 @Forus Spordikeskus Viimsi, Saku esiliiga ¼, finaalseeria 3.mäng: “Noto eri: KK Viimsi/Noto vs Tamsalu Los Toros/Taltech.”

 

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...