Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto võitis veerandfinaalseeria otsustava mängu ja tagas pääsme finaalturniirile (0)
25.05.2021

KK Viimsi/Noto alistas korvpalli Eesti esiliiga veerandfinaalseeria otsustavas, kolmandas kohtumises Tamsalu Los Toros/TalTech-i 93:86 ja tagas sellega pääsme nelja meeskonna finaalturniirile.

Viimsi, Forus Spordikeskuse korvpalliareenil toimund veerandfinaalseeria otsustav mäng oli mängu kaalule kohane – sündmusterohke ja põnev esimesest kuni viimase veerandini. Mängu avaveerandi võitsid külalised 31:21, kuid viimsilased haarasid initsiatiivi ja Robert Lilleõie koos sireeniga tabatud kolmepunktivise viis väljakuperemehed poolajaks 47:43 eduseisu. Peale tasavägist kolmandat veerandaeg suutsid  peatreener Martin Toomase hoolealused otsustaval mänguperioodil korraks isegi kümne punktiga ette minna, kuid TalTechi duubel vähendas pressingu toel neli minutit enne kohtumise lõppu vahe neljale 83:79. Lõpuminutite närvilises, mõlemapoolsete õnnestumiste ja eksimustega, põnevuslahenduses õnnestusid veidi paremini viimsilastel, kes sellega mängu- ning ka seeria võidu, 2:1, kindlustasid. Viimsilasetele tõi võidu veidi parem visketabavus ning üleolek lauavõitluses 48:32.

Meeskonna edusse 9 punkti ja 8 lauapalli panustanud Robert Lilleõis, „Suurepärane! Sellisest jamast välja tulla. Kogu võistkonna ees müts maha, alustades treeneritest, lõpetades füsioni, kõik andsid endast maksimumi. Esimene mäng, kus meile löödi kont kurku aga teised kaks mängu suutsime enda kasuks pöörats. Ja see viimane mäng nüüd, täiesti uskumatu. Ma olen emotsionaalselt nii läbi ja hääl on ka ära.“

Meeskonna peatreener Martin Toomas, „Suur kiitus vastasele, kes on väga sitke sats. Väga tublid noored poisid ja üks vanem mees ka, kes pani ketsid jalga. Kihvt oli mängida nendega ja iga mäng oli ülikõva võitlus, ehk sama suur või veel suurem kiitus meie meestele, kes vähema treenimisaja pealt sõna otseses mõttes ületasid ennast. See pingutus nii kaotusmängus kui ka mõlemas võidumängus oli vägev!“

Vaadates eelseisvala finaalturniirile jätkas Toomas, „Eks homse päeva veedame abitreeneriga ekraanitaga ja siis üks päev enne mängupäeva räägime meestega läbi, mida paremini saab ja kuidas. Parandamisruumi on kõvasti.“

Meeskonna esindaja, klubi tegevjuht Tanel Einaste, "Aitäh vastasele põneva seeria eest aga veelgi suurem tunnustus meie meeskonnale ja kõikidele taustajõududele, kes meie tugevused maksama suutsid panna! Aga oleme alles poolel teel, ootame ja kõikidel korvpalli- aga eriti Viimsi korvpallisõpradel tasub  põnevusega oodata uudiseid finaalturniirilt ning ka teisi uudiseid nii platsilt kui ka platsi kõrvalt."

 

Kristjan Evart 21 punkti, 6 lauapalli ja 3 söötu. Mihkel Allorg 16 punkti ja 10 lauapalli. Kaarel Traumann 16 punkti ja 7 söötu. Andreas Märtsoni 14 punkti. Robert Lilleõie 9 punkti ja 8 lauapalli. Jalmar Joosep Saar 9 punkti ja 7 lauapalli.

 

Saku I liiga Final Four, ehk nelja meeskonna finaalturniir toimub 28.-29. mail Paide E-Piim Spordihoones. Finaalturniiri esimeses poolfinaalis lähevad kell 18 vastamisi Kadrina Karud ja KA Tallinna Kalev/TSK. Kell 20:30 kohtuvad KK Viimsi/Noto ja Tartu Kalev/Estiko.

Mänge näeb otseülekandes sport.television.ee vahendusel.

 

VAATA!

  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN
  • Mängu statistikat SIIN
  • Esiliiga turniiritabelit SIIN
  • Intervjuud Lilleõie ja Toomasega SIIN

 

JÄRGMISED MÄNGUD:

Saku I Liiga F4, 28.-29.mai Paides:

  1. Reede, 28.mai, ½ finaal: KK Viimsi/Noto vs Tartu Kalev/Estiko
  2. Laupäeval, 29.mai, kohamäng

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...