Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kaarel Traumanni lõpusekundi kolmene viis KK Viimsi/Noto esiliiga finaali! (0)
29.05.2021

KK Viimsi/Noto alistas tõeliselt põneva lõpplahendusega korvpalli Eesti esiliiga poolfinaalis Tartu Kalev/Estiko 73:70 ja jõudis finaali, kus viimsilased kohtuvad põhiturniiri võitja, Andres Sõbra juhendatava Kadrina Karudega, kes oma poolfinaalis alistas KA Tallinna Kalevi 83:78.

Võitluslikul ja seega punktidevaesel avapoolajal tegid mõlemad meeskonnad omapoolsed vahespurdid, mis poolajaks andis tartlaste minimaalses eduseisu 33:34. Viimsilased võitsid kolmanda veerandi 23:18, ehk viimasele neljandikule mindi juba Viimsi eduseisul 56:52. Kuigi viimsilased pääsesid otsustaval veerandljuba ka seistme punktiga ette, suutsid tartlased vastata ning veel mängutagasi tulla ja Ken Karja lähiviskest viigistada seisu 70:70. Mängida jäi 7,6 sekundit.  Martin Toomase hoolealused pani palli mängu ründealast ja Jalmar Joosep Saare söödust tabas Kaarel Traumann hullumeelse kolmese, lauapõrkest. Estikole jäi vastamiseks 1,2 sekundit ja viskele jõudis Silver Leppik, kelle 12. kolmepuntktivise ei tabanud. Lõppskoor 73:70!

KK Viimsi/Noto kapten Kristjan Evart tõdes mängujärgses intervjuus basket.ee-le, et väljakul oli vastamisi kaks võrdset võistkonda. „Tõeline play-off mäng ja mõlemad meeskonnad olid rünnakul rabedad. Võrdsed võistkonnad mängisid, meil oli täna rohkem jalgu, neil rohkem kogemust. Saime kuskil keskel kokku ja võitlesime võrdselt, hea meel, et suutsime võita.“ Vaadates finaalmängule, kus viimsilased lähevad vastamisi Kadrina Karudega. „Koroonaviiruse kiuste on tänavu juhtunud nii, et me polegi Kadrinaga kohtunud. Kindlasti läheme finaali võitma.“

Võiduviske tabanud Kaarel Traumann, „"Play-off vääriline mäng. Arven, et põnevust oli täie raha eest! Meil see kord õnne natuke rohkem. Mõnus tunne. Nüüd taastume ja homme paneme sama moodi edasi!“

Viimsilaste peatreener Martin Toomas, „Emotsioon on vägev. Oli draamat ja oli põnev mäng. Hea töö mehed! Nüüd väheke puhkust, õnneks see puhkus on magus!

Kaarel Traumann 17 punkti. Jorgen Rikberg 17 punkti. Kristjan Evart 13 punkti ja 9 lauapalli. Saamuel Rõigas 10 punkti. Jalmar Joosep Saar 9 punkti ja 6 lauapalli.

 

Finaalmäng KK Viimsi/Noto ja Kadrina Karude vahel algab laupäeval, 29.mail kell 18:00. Kell 15:00 algavas pronksimängus kohtuvad Tartu Kalev/Estiko ja KA Tallinna Kalev/TSK. Mõlemat mängu näeb otseülekandes sport.television.ee vahendusel.

 

VAATA!

  • FINAAL: KK Viimsi/Noto vs Kadrina Karud SIIN
  • ½ finaal SIIN
  • ½ finaal fotogalerii SIIN
  • ½ finaal statistikat SIIN
  • Esiliiga turniiritabelit SIIN
  • Intervjuud Traumanni ja Toomasega SIIN

 

JÄRGMISED MÄNGUD:

Saku I Liiga F4, 28.-29.mai Paides:

  1. Laupäeval, 29.mai, kell 18:00, finaal: KK Viimsi/Noto vs Kadrina Karud

 

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...