Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Karl Johan Lips naaseb koduklubisse (0)
31.07.2021

Algaval hoojal korvpalli Eesti Meistriliiga ning Eesti-Läti Ühisliigaga liituv KK Viimsi on saanud paika oma esimese nurgakivi, kui koduklubisse naaseb klubi omakasvandik Karl-Johan Lips. 25-aastane kahemeetrine Lips, kelle esimeseks treeneriks oli klubi tegevjuht Tanel Einaste, suudab edukalt tegutseda positsioonidel nr kolm ja nr neli.

Rõõm on tervitada klubi omakasvandikku KK Viimsi rivistuses, kes sümboolselt liitub Viimsi klubi esimesel meistriliiga hooajal. Lips ise alustab juba oma kaheksandat hooaega meistriliigas, olles varasemalt esindanud nii Raplat, Rakveret, Pärnut ja viimasel kolmel hooajal TLÜ/Kalevit. Karl Johan oli eelmisel hooajal liiga parim eestlasest korvikütt kogudes TLÜ/Kalevi särgis keskmiselt 32,5 mänguminutiga 15,5 punkti, 6,2 lauapalli ja 2,2 söötu.

 

Küsimusele, miks KK Viimsi, oli Lipsul lihtne vastata: “Viimsi on minu kodu ning organisatsioon koosneb suurepärastest inimestest. Ootan, et suudaksime koos fännide abiga muuta Foruse saali korralikuks karukoopaks, kus teha vastastele mängimine võimalikult ebamugavaks. Kindlasti saame uueks hooajaks kokku tugeva meeskonna, kellega kõik peavad arvestama.”

“Lips toob kindlasti võistkonda kogemust, võitluslikkust ning liidriomadused nii väljakul kui ka platsiväliselt. Ootame temalt lisaks punktidele ja lauapallidele ka tugevat tegutsemist kaitses, kus ta suudab katta peaaegu kõiki positsioone,” laususid peatreener Valdo Lips ja treenerid Tony Liivak ning Kristjan Evart.

Klubi tänane tegevjuht ja Lipsu esimene treener Tanel Einaste tundis rõõmu, et esimesena saavutati kokkulepe just klubi omakasvandikuga, "Lisaks rõõmule meeskonna esimesest pusletükist, on rõõm seda suurem ja sümboolsem, et esimese allkirja sain kirjutada lepingule Viimsi klubi omakasvandikuga. Ja minul isiklikult seda suurem, et olin ka Karl Johan`i esimene treener."

VAATA:

  • Viimsi ja Karl-Johan Lips SIIN 
  • Pressikonverents: Viimsi ja korvpalli Eesti Meistriliiga ning Eesti-Läti ühisliiga SIIN
  • Fotogalerii SIIN

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...