Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi toob tagaliini tugevdama Devin Lee Harrise (0)
06.09.2021
» Foto: Liis Leinakse

28-aastane ja 182 cm pikkune Oklahomast pärit tagamängija on Viimsis kohal. 

Harris on kodumaisele korvpallipublikule hästi tuttav olles viimased kaks hooaega pallinud Rakvere Tarva ridades.

Atleetlik tagamängija oli eelmisel hooajal Rakvere Tarva üks liidreid tuues 18 mängus keskmiselt 14,9 punkti, 6,6 söötu ja 6,3 lauapalli 32,5 minutiga. 

Devin oli õnnelik Eestisse naasmise üle: “Olles kursis Viimsi organisatsiooni tugevusega ei olnud mul raske teha otsust nendega liitumise kasuks. Ma tahan olla osa suurest teekonnast koos Viimsiga. Tahan võita igal korral kui astun väljakule ning pingutan selleks kõvasti nii katises kui rünnakul, lisaks tahan aidata organisatsiooni veelgi tugevamaks muuta.”

 

Viimasel kahel hooajal jättis Harris väga hea mulje Tarva särgis. Väga isetu mängija, kes on kõva töömees mõlemal pool väljakut. Tegemist on mitmekülgse mängijaga, kes sobib hästi  meie rotatsioon suutes tegutseda nii mängujuhina kui ka skoorijana. ” olid treener Kristjan Evarti esimesed emotsioonid.

 

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste,”Devini nimi tuli meie nimekirja, kui liigas ennast juba tõestanud mängumees. Kui ka kõikidelt temaga kokku puutunud mängijate ning eelmise treeneri iseloomustus olid positiivsed, siis oligi otsuse tegemine lihtne. Devin on kindlasti Viimsi publikule taas üks maiuspala keda vaatama tulla.” 

 

VAATA Harrise salajast annet!

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakkFB/kkviimsi_esindus

IG/kkviimsikesklinnakkIG/kkviimsi_esindus

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...