Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Mihkel Allorg jätkab Viimsis, tõustes kodumeeskonnaga meistriliigasse (0)
09.09.2021

Viimased kolm aastat Viimsi värve esindanud Allorg jätkab Viimsi särgis ka algaval hooajal, vahetades esiliiga meistriliiga vastu. 198 cm pikkune ja 29-aastane korvialune jõud tegi oma debüüdi esiliigas 2009.aastal ja meistriliigas 2011.aastal. 

 

198 cm pikkune ja 29-aastane korvialune jõud tegi oma debüüdi esiliigas 2009.aastal ja meistriliigas 2011.aastal. Viimased kolm hooaega on Mihkel olnud üheks Viimsi kandvaks jõuks, aidates meeskonnal võita esiliiga pronks- ning kuldmedalid. Eelmisel hooajal näitas Allorg suurepärased numbreid, kogudes 27 minutiga keskmiselt 15,3 punkti ja 8,7 lauapalli.

Mihkel Allorg kommenteeris oma liitumist konkreetselt: “Olles Viimsis kolm aastat mänginud, siis meistriliigasse jõudmine on asjade loogiline jätk ning suudan kindlasti enda koha meistriliigas välja mängida. Ootan algavalt hooajalt hooajalt palju publikut saali, positiivseid emotsioone ja suurepärast organiseeritust.”

“Tegemist on mängumehega, kes annab endast alati kõik nii trennis kui ka mängudel. Mihkel teeb alati oma minutid ära võistkonnale kasulikult, olles “jokker” pakis, kes suudab oma hea käega tuua pikad korvi alt välja ja tekitada palju ruumi teistele. Tegemist on ääretult kõrge IQ-ga ja isetu mängijaga, kes suudab hoida ka head meeskonnavaimu” kommenteeris treener Tony Liivak eelmise hooaja ühe liidri jätkamist Viimsis.

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste, “Kuigi korvpalliteed alustanud mujal, on Mihkel nende aastatega mänginud ennast viimsilaseks, seda nii väljakul kui ka väljaspool seda. Mihkli jätkamine annab palju juurde nii meeskonnale kui ka organisatsioonile ja kogukonnale, kindlustades meeskonna järjepidevust. See pühendumine millega Mihkel treeningutesse ja mängudesse panustab, mängides korvpalli päevatöö kõrvalt, on selge eeskuju kõikidele meie lastele ja noortele, kuidas on parimal moel võimalik ühendada tööd, loe: õppimist, ja sporti.

 

VAATA!

  • Mida võib Mihklilt eeloleval hooajal oodata SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...