Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi esitles uut nimisponsponsorit ja paneb koos Sportlandiga käima fännibussi (0)
08.10.2021

Tänavu Eesti meistri- ning PAF Eesti – Läti korvpalliliigaga liitunud Viimsi esindusmeeskond kannab nüüdsest ametlikku nime KK Viimsi/Sportland.

Meeskonna uut nime KK Viimsi/Sportland esitlesid neljapäeval 7.oktoobril Sportland Viimsis toimunud pressikonverentsil KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste ning Sportlandi asutajad Anti Kalle ja Are Altraja.

Tanel Einaste sõnul liidavad KK Viimsit ja Sportlandi ühised väärtused: "Koos Sportlandiga oleme käinud pika tee, aga nüüd saab koostöö energiat juurde ning muudame inimeste elu veelgi huvitavamaks ja emotsionaalsemaks ning viime Viimsi korvpalli uuele tasemele."

Anti Kalle sõnul tulid väga head korvpallurid pärast välismaal mängimist koju tagasi ja aitavad KK Viimsi/Sportlandi meeskonnal jõuda kõrgemale tasemele. Eesti koondise värve esindanud Rain Veideman ja Rait-Riivo Laane moodustavad tugeva tagamängijate paari.

 Sportlandi soovi KK Viimsile õlg alla panna põhjendas Are Altraja: "Tegemist on kõige kvaliteetsema sisuga Eesti korvpalliklubiga. Kõige eredamate võitude saavutamine on ainult aja küsimus."

Anti Kalle sõnul on edu alus professionaalne järjepidev töö. Endise korvpallurina teab ta läbi ja lõhki, et hooaja käigus tekib rutiin ja kuhjub väsimus. "Sellest on võimalik päevast päeva professionaalselt harjutades jagu saada," lausus Sportlandi asutaja.

Are Altraja sõnul peab Sportland oluliseks, et korvpallimeeskonda toetades on võimalik inspireerida nii nooremaid kui ka vanemaid Viimsi valla elanikke veel rohkem sportima. Ühtlasi õhutas ta KK Viimsi/Sportlandi treenereid, korvpallureid ja tegevjuhtkonda suuri eesmärke püstitama ja neid koos pingutades teoks tegema: "Minu keel ei paindu esikohast väiksemast eesmärgist rääkima."

Selleks et Viimsi noorem põlvkond saaks spordiga sinasõbraks ja korvpallimeeskonnale uusi fänne võita, paneb Sportland käima bussi, millega sõidutatakse huvilised Forus Spordikeskusse, kus nad saavad tasuta mängu vaadata.

Kalle avaldas lootust, et eeloleval pühapäeval on tribüünid publikust tulvil. Möödunud pühapäevasel kohtumisel Tallinna Kaleviga oli 400 pealtvaatajat.

KK Viimsi/Sportlandi värve kaitstes jooksevad korvpallurid Forus Spordikeskuses väljakule pühapäeval, 10. oktoobril kohtumises BK Ventspilsiga.

 

VAATA!

  • Pressikonverentsi SIIN
  • Fotogalerii SIIN
  • Jälgi KK Viimsi/Sportland SIIN
  • PAF Eesti-Läti Korvpalliliiga tabel SIIN

 

JÄRGMISED MÄNGUD:

PAF Eesti-Läti Korvpalliliiga 2.voor

10.oktoober, kell 17, Forus Spordikeskus Viimsi

“SPORTLAND esitleb ja kutsub: KK Viimsi/Sportland vs BK Ventspils”

 

Vaata ja osale SIIN

 

Meeskonna

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused
Veepartner: evian

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...