Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi tõi treeningtööd hindama ja arendama kogenud sloveeni (0)
30.11.2021

Kogenud sloveen, nii Sloveenia noorte- ja rahvusmeeskonnaga kui ka tippklubi Ljubljana Olimpia töötanud, Luka Bassin on Viimsis kaks nädalat, et selle aja jooksul jälgida ja anda soovitusi klubi treeningtöös ning ka ise Viimsi treeninguid juhendada. Samuti annab Bassin Eesti treeneritele kaks avatud koolitust, millest üks toimus 24.novembril ning teine kolmapäeval, 1.detsembril.

Luka Bassin, kes on Viimsis juba neljandat korda, „Lisaks headele kolleegidele on mul siin suurepärsed sõbrad ning ma olen siin oldud aega, lisaks töötamisele, alati nautinud. Mulle meeldib jagada oma teadmisi ning õppida ning Viimsis saan teha mõlemat. Siin oldud aastatega näen tohutut arengut treeningtöös ja Viimsi positsioon liigatabelis ning suur noormängijate arv näitab, et siin ollakse õigel teel.

Bassini Viimsisse kutsunud klubi tegevjuht Tanel Einaste, „Meil on üks Eesti suuremaid ja võib hinnata edukaimaid noortesüsteeme, mille tipp KK Viimsi/Sportland, mängib sellest hooajast Eesti-Läti korvpalliliigas. Nii nagu see tippmeeskond on eelkõige noortesüsteemi tööriist, pakkumaks Viimsi ja Eesti mängijatele arengu- ja karjäärivõimalusi, siis sama ideed kannab ka Luka kutsumine meid nõustama. Meil on hea meel, et Luka on võtnud vastu kutse tulla Viimsisse oma kogemusi jagama. Tulles üdini sportlikust Sloveeniast, omades kogemusi Sloveenia koondiste ning suurklubis Olimipa süsteemist, on Lukal palju, mida meiega jagada. Kuigi hetkel on koostöö projektipõhine, siis eks näeb, kuhu see koostöö välja viib.“

Klubi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann, „“Luka külastus on kasuks kogu Viimsi organisatsioonile. Treenerid saavad kindlasti uusi ideid, kuidas edaspidi tööd efektiivsemalt ja läbimõeldumalt teha. Mängijad omakorda näevad, et korvpalli põhitõed ja nõudmised on igal pool samad ja saavad ühe huvitava kogemuse võrra rikkamaks.”“.

 

Korvpalliklubi Viimsi on Sloveenia korvpalliga koostööd teinud juba mitmel varasemal aastal, kui klubi treenerid on käinud koolitusreisil Ljubljanas, sealsete klubide ja korvpalliliidu juures. Samuti viibib Luka Bassin Viimsis juba neljandat aastat, olles varasemalt juhendanud klubi treeninglaagreid ja talendiprogrammi.

 

VAATA ja LOE

Registreeru koolitusele SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...