Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi korvpalli tervise tagab SYNLAB (0)
05.12.2021

Korvpalliklubi Viimsi sõlmis koostöölepingu SYNLAB Eesti-ga, mille alusel tagab Eesti suurim meditsiinilabor KK Viimsi/Sportland meeskonna tervisekontrolli.

Nii tipp-, noor- kui harrastusspordis töötavad treenerid ja sportijad igapäevaselt optimeerimaks sportlike eesmärkide saavutamist ja vormi ajastamist olulisteks hetkedeks, samal ajal püüdes vältida ülekoormusvigastusi. Nii ka Korvpalliklubi Viimsi, kes soovis tavapärasest tihedamalt lisaks treeningutele ja toitumisele jälgida ka regulaarselt mängijate tervisenäitajaid.

 

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste: “Üheltpoolt on tänapäeva tippspordis konkurents läinud väga tihedaks, seega saab edu saavutada ainult professionaalne ning teaduspõhine lähenemine ja metoodika, sh protsesside monitooring. Teiselt pool aga veelgi olulisem, olgu Sa tipp- või harrastussportlane on igaühe kalleim vara tervis ja seega iga mingilgi moel spordiga tegelev inimene peaks lisaks enesetundele aegajalt läbima terviseuuringu. Usalda aga kontrolli, on meie klubi ideoloogia! Parem on olla kindel ja siinkohal on Viimsi korvpall tänulik, et meie sportlastele toob kindluse SYNLABi labor.”

 

SYNLAB Eesti tegevjuht Rainar Aamisepp: “SYNLAB on oma Eestis 27 tegevusaasta jooksul koguaeg toetanud tippsporti ning oleme aidanud tuhandetel harrastussportlastel oma füüsilise koormuse mõju organismile tuvastada. Viimased kaks aastat oleme kogu EOK olüpiatiimi testimist toetanud ligi 200 000 euroga. Korvpall on jalgpalli järel vigastusterohkeim spordiala. Meie koostöö eesmärk on aidata ennetada ülekoormusvigastusi läbi regulaarse verepõhise tervisekontrolli ning meie laboriarsti nõuannete.”

 

Lisaks aitab SYNLAB PCR testidega, juhuks kui klubis tekib koroonaviiruse kahtlus, klubi liikmed lähevad välismaale võistlema. Samuti tagab SYNLAB vajadusel Viimsisse saabunud vastasmeeskondade testimise, et vähendada võimalust koroonaviiruse SARS-CoV-2 levikuks klubiliikmete seas ja Viimsis toimuvate korvpallimängude raames.

 

Korvpalliklubi Viimsi on loodud 2002. Selle alla kuuluvad KK Viimsi, Kesklinna KK, GAG Korvpalliklubi ja Lahemaa Korvpalliklubiga. See on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ja Kuusalus ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 600 treenitavaga, sh lapsed-noored ja täiskasvanud klubipüramiidi. Klubi esindusmeeskond KK Viimsi/Sportland mängib Eesti-Läti Korvpalli- ja Eesti Meistrite liigas.

 

SYNLAB Eesti on suurim meditsiinilabor Eestis, mis tegutseb juba aastast 1995. Meie põhitegevuseks on laboriteenuse osutamine pere- ja eriarstidele, haiglatele, töötervishoiukeskustele ja teistele meditsiinisektoriga seotud asutustele. Tervisekontrolle saavad SYNLABi laborites ja verevõtukohtades teha ka erakliendid, valides tervisekontrolli pakette ja üksikanalüüse ning laboriarsti konsultatsioone läbi labori patsiendiportaali minu.synlab.ee, kohapeal või kodustestimiseks. 2020 aastast on SYNLAB Terviseameti partner koroonaviiruse PCR testimise osas, olles koos üks avaliku testimise organisatsiooni eestvedaja.

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...