Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Sportland teenis võõral väljakul hooaja 10.võidu! (0)
23.12.2021

Kolmapäeval, 22.detsembril Paf Eesti-Läti Korvpalliriiga raames peetud kohtumises alistas KK Viimsi/Sportland võõral väljakul AVIS UTILITAS Rapla 97:95. Viimsilastele oli see kaheksas järjestikune ning hooaja kümnes võit, millega asutakse Eesti-Läti liiga arvestuses neljandal ja Eesti klubide arvestuses teises kohal.

Mängu alustas paremini kodumeeskond, minnes kohtumist 2:11 juhtima, kuid peatreener Valdo Lipsu hoolealused kogusid ennast ning esimese veerandaja lõppskoori 23:23 seadis tabloole Mihkel Allorgi lähivise. Kuigi viigiseisul, siis olid Viimsi meeskonna pea kohale kogunenud murepilved, kui lisaks juba vigatsuspausil olevale kapten Rain Veidemanile, vigastas jalga Ronalds Zakis, kes enam väljakule ei tulnudki.

Teine ja kolmas periood kuulusid pea täielikult kodumeeskonnale ja Rapla eduseis kasvas korraks 17 punktiliseks. Siiski ei andnud viimsilased alla, asudes vahet jõuliselt vähendama ning otsustavale veerandile mindi kodumeeskonna „vaid“ 10 punktilisel eduseisul  68:78.

Mängujuhi Rait-Riivo Laane, vastaseid mitme blokeeringuga hirmutanud Taavi Jurkatamme, pingilt sekkunud Kevin Sündi ning lõpuminutitel seitse puntki visanud Devin Harrise korvidest suutis KK Viimsi/Sportland mängu lõplikult tagasi tulla ning Harrise võiduviskega 0,9 sekundit enne kohtumise lõppu ka enda kasuks kallutada.

KK Viimsi/Sportland treener Kristjan Evart, „Selline mäng enne pisikesele jõulupuhkusele minemkut. Väga-väga äge ja emotsionaalne mäng ja lõpp, et tahaks meeste ees kümme mütsi maha võtta. Vägakeerulises olukorras, kus meil mitu mängijat on puudu, suutsid nad 40 minutit pingutada. Palju õnne neile ja kogu klubile!“

Võiduviske tabanud Devin Harris, „Aitäh kõikidele Viimsi fännidele, kes meid täna toetasid, ekraanide taga või tulid saali! Oli põnev mäng, oli veidi „hirmutav“ mäng aga me saime hakkama! Häid jõule!“

 

Devin Harris 25 punkti, 8 lauapalli, 5 korvisöötu. Rait-Riivo Laane 22 punkti. Taavi Jurkatamm 17 punkti 8 lauapalli. Kevin Sünd 11 punkti. Vaid 7 minutit mänginud Ronalds Zakis 9 punkti ja 6 lauapalli.

 

KK Viimsi/Sportland asub Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga turniiritabelis kümne võidu ja kahe kaotusega neljandal real.

 

VAATA!

  • Harrise võiduviset SIIN
  • Mängu statistikat SIIN
  • Mängu tipphetked SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN
  • Intervjuu Evarti ja Harrisega SIIN
  • Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga tabelit SIIN

 

 

JÄRGMINE KODUMÄNG

Eesti-Läti Korvpalliliiga

28.detsember, kell 19, Forus Spordikeskus Viimsi

“BURGER KITCHEN eri: KK Viimsi/Sportland vs BC Kalev/Cramo”

 

 

Meeskonna

Nimitoetaja: Sportland

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veepartner: evian

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

 

Liitu fännklubiga  SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...