Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Sportland teenis debüüthooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas hõbemedalid! (0)
11.04.2022

Oma esimest hooaega Eesti-Läti Korvpalliliigas osalenud KK Viimsi/Sportland teenis liiga hõbemedalid kui pühapäeval Riia VEFi kodusaalis tuli pea 4000 pealtvaataja eest tunnistada Läti suurklubi paremust 64:93, kuid päev varem, poolfinaalis oldi Devin Harrise lõpusekundi viskest alistatud Pärnu Sadam 83:81!

Poolfinaal: KK Viimsi/Sportland ja Pärnu Sadam pakkusid tõeslise põnevusatenduse, kus võitja selgus viimase sekundi viskega!

Eesti-Läti korvpalliliiga nelja parima finaalturniiril peeti laupäeval poolfinaalid, kus päeva esimeses poolfinaalis oli Riia VEF alistanud BK Ogre koguni 61 punktiga, 116:55!

Päeva teises mängus läksid vastamisi põhihooaja kuues KK Viimsi/Sportland ja seitsmes Pärnu Sadam.

Kogu mäng kulges võitluslikus punt-punkti heitluses, kus avapoolajal ei kasvanud kummagi meeskonna eduseis kordagi suuremaks kui neli punkti, poolaeg Pärnule 41:42, ning tasavägine kohtumine jätkus ka pärast vaheaega. Viimsi haaras kolmanda veerandi keskel initsiatiivi, ent Pärnu korv tõi neljandiku lõpuks tabloole nende edunumbrid 54:58. Neli minutit enne mängu lõppu oli Pärnul kohtumise suurim eduseis 63:70, ent Viimsi tuli kiirelt järgi ja Rait-Riivo Laane vabavisked tõid tabloole viigi 70:70. Seejärel viis Tyler Robersoni korv Viimsi ka juhtima. Mängu lõpp kujunes tõeliseks põnevusetenduseks. Mistersi kaugvise 23 sekundit enne lõppu tõi Pärnu kahe punkti kaugusele 80:78, kuid seejärel tegi lätlane vea Devin Harrisele, kes tabas kahest vabaviskest ühe. Kaheksa sekundit enne lõppu tabas Misters veel ühe kolmese ja seis oli viigis 81:81. Viimsi sangariks kerkis Harris, kes viskas lõpusekundil oma meeskonna võidukorvi 83:81 ja viimsilaste „medalipidu“ võis alata!

Tyler Roberson 19 punkti ja 8 lauapalli. Ronalds Zakis 18 punkti ja 8 lauapalli. Devin Harris 16 punkti. Karl Johan Lips 10 punkti ja 13 lauapalli. Rain Veideman 10 punkti.

Teises poolfinaalis alistas Riia VEF BK Ogre koguni 61 punktiga, 116:55!

 

 

Finaal: Riia VEF pani Paf liiga finaalis oma klassi maksma kuid KK Viimsi/Sportland andis väärika lahingu ning sai kaela võidetud hõbemedalid!

Laupäevases poolfinaalis Ogret suure ülekaaluga võitnud Riia VEF-i hoog jätkus ka finaalis, kus esimese veerandi lõpuks oli välja võidetud 27:12 eduseis. Teisel perioodil suutsis viimsliased mängu paremini kontolli alla saada kuid poolajale mingi ikkagi 18 punktilises kaotusseisus.

Pausilt tulles suutis Viimsi oma mängu paremini käima saada ning kolmas veerand õnnestus peatreener Valdo Lipsu hoolealustel võita 20:17 ning sellega vahe vähendada 15 punktile kuid ohtlikusse lähedusse siiski ei jõutud. Viimasel veerandil kui Viimsi poolelt teenisid mänguaega kõik 12 kosseisu kuulunud mängijat vormistas VEF kindla 64:93 võidu ja klubi ajaloo esimese Eesti-Läti tiitli. Viis aastat tagasi Eesti teise- ning möödunud hooajal esiliiga võitnud ja meistriliigasse tõusnud KK Viimsi/Sportland teenis auga teenitud ja võidetud hõbemedalid!

Robertson 17 punkti ja 11 lauapalli. Taavi Jurkatamm 17 punkti. Rait-Riivo Laane 11 punkti, 3 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

 

Pronksimängus sai Pärnu Sadam jagu Ogrest 84:77 ning võitis klubi ajaloo esimese medali Eesti-Läti liigas.

 

Sümboolsesse viisikusse valiti Robert Valge (Pärnu Sadam), Jalen Riley (Riia VEF), Alexander Madsen (Riia VEF), Vitaly Zotov (Riia VEF) ja Tyler Roberson (KK Viimsi/Sportland) .

 

VAATA!

  • Mängu statistika
  • Tängude tipphetked
  • Mängud täispikkuses
  • Intervjuud

 

JÄRGMINE KODUMÄNG:

Korvpalli Eesti Meistriliiga

13.aprill kell 19, Forus Sporikeskus Viimsi

KK Viimsi/Sportland vs Pärnu Sadam

 

 

JÄRGMINE MÄNG:

Korvpalli Eesti Meistriliiga

16.aprill kell 17, Rakvere Spordihall

KK Viimsi/Sportland @ Rakvere Tarvas

 

 

Meeskonna

Nimitoetaja: Sportland

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veepartner: evian

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

 

Liitu fännklubiga  SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...