Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Üleskutse - anna allkiri riigi treeneritoetuste suurendamiseks! (0)
24.05.2022

Eesti Valitsus on alustanud järgmise aasta riigieelarve koostamise protsessi ja üks spordiüldsuse jaoks tähtsaim küsimus selle juures on kindlasti: „Mis saab riiklikest treeneritoetustest?“ Kuigi kultuuriministeerium on võtnud eesmärgiks viia treenerite palgad Eesti keskmisele tasemele, siis tegelikkuses oleme eesmärgist kaugenemas, kui 2022. aastal treeneritoetuste mahtu valitsus ei tõstnud. Treenerite sissetulek jääb tänavusel aastal tervelt 600 euro võrra kuus alla Eesti keskmisele palgale ja samuti on suur mahajäävus ka kultuuritöötajate palkadest, mis on keskmiselt 400 euro võrra kõrgemad. Kuna poliitiline tahe tundub olevat leige treenerite elatustaseme tõstmise tähtsustamiseks, siis võib karta, et ka järgmise aasta eelarves selle jaoks lisarahastust ei leita.

Selleks, et anda kultuuriministeeriumile ja valitsusele selge sõnumi selle kohta, et Eesti spordiüldsusele on kriitilise tähtsusega treeneritoetuste tõstmine järgmisel aastal, töötas Tartu Jalgpalliklubi Welco koostöös TÜASKi ja Audentese Spordiklubiga välja kogu spordirahva ühispöördumise teksti kultuuriministrile. Korjame läbi petitsioon.ee veebikeskkonna pöördumisele nädala jooksul maksimaalselt toetusallkirju – treenerite tugevam toetamine riigieelarvest on tõesti kõigi Eesti spordialaliitude, spordiklubide ja -koolide, treenerite, lapsevanemate ja harrastajate huvides!

 

Käesolev üleskutse on mõeldud kõigi Eesti spordiorganisatsioonide juhtidele – avaldage pöördumisele toetust oma allkirjaga. Edastage kiri ka kõigile organisatsiooni liikmetele, treeneritele ja lapsevanematele ning paluge neil sama teha – vaid üheskoos saame näidata riigile, et treenerite toetamise jätkamine on tähtis tagamaks meie spordisüsteemi jätkusuutlikkust.

 

Toetusallkirja andmiseks:

  1. Mine: https://petitsioon.ee/treeneritoetus/
  2. Allkirjasta pöördumine (pöördumise teksti saab lugeda täismahus vajutades 'loe täpsemalt')
  3. Märgi juurde oma roll (näiteks: alaliidu-, spordikooli- või klubijuht, treener, endine treener, lapsevanem vms)

 

Allkirjade kogumine toimub nädala jooksul – 1. juunil peab kultuuriminister esitama valitsusala prioriteedid eelarveläbirääkimiste juurde. Tahame selle pöördumisega veel mõjutada ministeeriumit ja tõsta selle spordirahva jaoks tähtsa teema poliitikute teadvusesse.

Seega – pange juba täna toetusallkiri alla ja jagage üleskutset oma kogukonna sees. Koostöös peitub jõud!

 

...

Mart Raamat
MTÜ Jalgpalliklubi Welco nõukogu esimees
mart.raamat@jkwelco.ee // +372 580 040 45

 

Peeter Tishler
MTÜ Audentese Spordiklubi juhataja

 

Gert Prants
MTÜ Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi juhataja

...

 

Pöördumisega liitub ka MTÜ Korvpalliklubi Viimsi

Tanel Einaste, klubijuht

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...