Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kaotas Paf Eesti-Läti korvpalliliiga avamängu valitsevale Eesti meistrile lõpusekundi vabavisetest ühe punktiga (0)
03.10.2022

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga avamängus sõitis Viimsi/Sportland külla valitsevale Eesti meistrile. Mõlema meeskonna koosseisus on toimunud palju muudatusi, oodata võis põnevat mängu.

Viimsi/Sportland suutis kiiremini mängu sisse elada ning võitis avaveerandi 28:21. Teisel veerandajal mäng võrdsustus, kuid Viimsi jäi kahe punktiga poolaja lõpuks peale. Kolmandal veerandajal tasavägine mäng jätkus, kuid viimsilased jäid ikka punktiga peale. Neljandal veerandajal suutis Viimsi/Sportland kolm minutit enne lõppu üheksa punktiga juhtima minna, kuid kahjuks ei suudetud eduseisu hoida ning Pärnu meeskonna päästjaks osutus Mihkel Kirves, kes mõned sekundid enne lõpusireeni tabas kaks otsustavat vabaviset. 86:87.

Viimsi mängijatest tabas kõige edukamalt kapten Karl Johan Lips, kes kogus 21 punkti ning võttis ka 8 lauapalli. Meeskonna uued täiendused Siim-Markus Post ja Malik Toppin tabasid vastavalt 18 ja 17 punkti. Malik Toppin noppis sealjuures ka 11 lauapalli ehk juba esimeses mängus õnnestus meeskonna uustulnukal teenida kaksikduubel.

 

Meeskonna peatreener Valdo Lips ning Siim-Markus Post, olid pärast valusat kaotust silmnähtavalt löödud, kuid siiski optimistlikud, sest mängupilt oli kõvasti parem kui viimases kontrollmängus. “Domineerisime terve mängu. Lõpuks jäi puudu nii headest otsustest, aga ka õnnest. Võistkonnal on arenguruumi. Teiselt poolt näitasime, et suudame mängida küll valitseva meistri vastu. Peame pead püsti hoidma,” ütles Valdo Lips pärast mängu.

 

Siim-Markus Post lisas omalt poolt juurde: “Maa-alaga kaotasime rütmi ja ei õnnestunudki tagasi tulla. Vana kodupubliku ees oli hea mängida ja kindlasti lootsin võita. Järgmine mäng on Viimsis, ootan palju rahvast saali!”

 

Näeme juba 9. oktoobril kell 17 kodusaalis. “Nike eri: Viimsi/Sportland vs Tartu Ülikool Maks & Moorits”

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogaleriid SIIN
  • Siim Markus Post SIIN
  • Valdo Lips SIIN

 

OSTA

  • “Nike eri: Viimsi/Sportland vs Tartu Ülikool Maks&Moorits SIIN
  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...