Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kaotas võõrsil Tartu Ülikool Maks & Mooritsale 86:106 ning lõpetas Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiri 8.kohaga (0)
20.03.2023

Viimsi/Sportland oli enne viimast Eesti-Läti liiga põhiturniiri mängu kaheksandal, nende vastane Tartu Ülikool Maks & Moorits viiendal kohal.

Tartlased võitsid esimese veerandaja 26:17. Teisel veerandajal kodumeeskonna hea hoog jätkus ning poolajaks juhtis Tartu Ülikool Maks & Moorits 58:40. Kolmandal veerandajal olid mõlemad meeskonnad võrdselt resultatiivsed ning Viimsi/Sportland võitis selle 24:23. Viimase veerandaja võitis Tartu 25:22 ning kogu mängu 86:106.

 

Viimsilaste poolelt viskas Malik Toppin 25 punkti ja võttis 6 lauapalli. Lätlane Ronalds Zakis viskas 15 minutiga 20 punkti. Siim-Markus Post andis 12 resultatiivset söötu.  Vastaste parim Ty Gordon skooris 29 punkti.

 

Viimsi/Sportland lõpetas PAF Eesti-Läti Korvpalliliiga põhiturniiri kaheksandal kohal, kogudes võrdselt 15 võitu ja 15 kaotust.

 

Ronalds Zakise ja peatreener Valdo Lipsu sõnul tegeleti enne play-off mänge reeglite paikapanemisega. “Esimesel poolajal see ei õnnestunud, teisel poolajal läks olukord paremaks,” ütles Valdo Lips pärast mängu. Ronalds Zakis lisas: “Mäng oli raske. On vajakajäämisi, aga oli ka ilusaid hetki. Peame nüüd keskenduma kohamängudele mõlemas liigas ning mõnede  detailide kallal tööd tegema.”

 

Viimsi/Sportland lõpetas PAF Eesti-Läti Korvpalliliiga põhiturniiri kaheksandal kohal, kogudes võrdselt 15 võitu ja 15 kaotust. Play-off’is läheb Viimsi/Sportland kokku BC Prometey’ga. 25.märtsil mängitakse omavahel esimene mäng Riias ning teine kohtumine nädal hiljem 1. aprillil Viimsis.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Ronalds Zakis SIIN
  • Valdo Lips SIIN
  • Turniiritabel SIIN

 

Järgmine mäng. Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga ¼ finaal 1.mäng:

L, 24. märts kell 17:00 Rimi Olimpiskais centrs

Viimsi/Sportland @ BC Prometey

 

 

Järgmine kodumäng: Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga ¼ finaal 2.mäng:

P, 1.aprill kell 17:00 Forus Spordikeskus Viimsi

SPORTLAND eri: Viimsi/Sportland vs BC Prometey

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused ja Teamsport.ee

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Kogukonnapartner: KOOS

Kütusepartner: Circle K

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...